La nostra política de cookies

Política de Galetes

En aquest lloc web s'utilitzen galetes de tercers i pròpies per millorar la teva experiència de navegació, permetre compartir contingut a les xarxes socials i obtenir estadístiques d'ús dels usuaris.

Pots evitar la descàrrega de galetes mitjançant la configuració del teu navegador, impedint que les galetes s'emmagatzemin al teu dispositiu.

Com a propietari d'aquest lloc web, et comuniquem que no utilitzem cap informació personal obtinguda a través de les galetes, només recopilem estadístiques generals de visites que no contenen cap dada personal.

És molt important que llegeixis aquesta política de galetes i entenguis que, si continues navegant, considerarem que acceptes el seu ús. Segons els termes de l'article 22.2 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, si continues navegant, estaràs donant el teu consentiment per a l'ús d'aquests mecanismes.

Entitat Responsable

L'entitat responsable de la recopilació, processament i ús de les teves dades personals, en el sentit establert per la Llei de Protecció de Dades Personals, és la pàgina Airolo catering, propietat de Gestió Espais Gastronomics, situada a C/ Raset 22, Baixos, 08021 Barcelona.

Què són les Galetes?

Les galetes són un conjunt de dades que un servidor diposita en el navegador de l'usuari per recollir informació d'ús estàndard d'Internet i el comportament dels visitants en un lloc web. En altres paraules, són petits fitxers de text emmagatzemats al disc dur de l'ordinador que identifiquen l'usuari quan torna a visitar el lloc web. El seu objectiu és registrar la visita de l'usuari i emmagatzemar certa informació. Són comunes i freqüents a la web, ja que permeten que les pàgines funcionin de manera més eficient i proporcionin una major personalització i anàlisi del comportament de l'usuari.

Tipus de Galetes

Les galetes utilitzades al nostre lloc web són de sessió i de tercers, i ens permeten emmagatzemar i accedir a informació relacionada amb l'idioma de l'usuari, el tipus de navegador utilitzat i altres característiques generals predefinides per l'usuari, així com seguir i analitzar l'activitat que realitza, amb l'objectiu d'introduir millores i oferir els nostres serveis de manera més eficient i personalitzada.

Les galetes, en funció de la seva permanència, es poden dividir en galetes de sessió o permanents. Les que expiren quan l'usuari tanca el navegador i les que vençen quan s'assoleix l'objectiu per al qual serveixen (per exemple, per mantenir identificat l'usuari en els serveis de Gestió Espais Gastronomics) o bé quan esborren manualment.

A continuació, es detalla una llista de galetes, els seus tipus, la seva caducitat i els seus propòsits:

Nom Tipus Caducitat Propòsit Classe __utma De Tercers (Google Analytics) 2 anys S'utilitza per distingir usuaris i sessions. No exempta __utmb De Tercers (Google Analytics) 30 minuts S'utilitza per determinar noves sessions o visites. No exempta __utmc De Tercers (Google Analytics) Final de sessió Configurada per a ser utilitzada amb Urchin. No exempta __utmz De Tercers (Google Analytics) 6 mesos Emmagatzema l'origen o la campanya que explica com l'usuari ha arribat a la pàgina web. No exempta

Adicionalment, les galetes es poden classificar segons el seu objectiu de la següent manera:

Galetes de Rendiment: Aquest tipus de galeta recorda les teves preferències per a les eines que es troben en els serveis, de manera que no cal que reconfiguris el servei cada vegada que el visites.

Galetes de Geolocalització: Aquestes galetes s'utilitzen per a determinar en quin país et trobes quan sol·licites un servei. Aquesta galeta és totalment anònima i només s'utilitza per ajudar a orientar el contingut a la teva ubicació.

Galetes d'Inici de Sessió: Les galetes d'inici de sessió es generen un cop l'usuari s'ha registrat o ha obert la seva sessió posteriorment. Serveixen per identificar l'usuari en els serveis amb els seguents objectius:

  • Mantenir l'usuari identificat de manera que, si tanca un servei, el navegador o l'ordinador i en un altre moment o un altre dia torna a entrar en aquest servei, seguirà identificat, facilitant així la navegació sense haver de tornar a identificar-se. Aquesta funcionalitat es pot suprimir si l'usuari fa clic a la funcionalitat "tanca sessió", de manera que aquesta galeta s'esborra i la propera vegada que entri al servei, l'usuari haurà de tornar a iniciar la sessió per estar identificat.

  • Comprovar si l'usuari està autoritzat per accedir a determinats serveis, com ara participar en un concurs.

Adicionalment, alguns serveis poden utilitzar connectors amb xarxes socials com Facebook o Twitter. Quan l'usuari s'inscriu en un servei amb credencials d'una xarxa social, autoritza la xarxa social a desar una galeta persistent que recorda la seva identitat i li garanteix l'accés als serveis fins que venç. L'usuari pot esborrar aquesta galeta i revocar l'accés als serveis a través de les xarxes socials actualitzant les seves preferències a la xarxa social corresponent.

Galetes d'Analítica: Cada vegada que un usuari visita un servei, una eina d'un proveïdor extern genera una galeta analítica a l'ordinador de l'usuari. Aquesta galeta, que només es genera en la visita, servirà en pròximes visites als serveis de Gestió Espais Gastronomics per identificar de manera anònima el visitant. Els objectius principals que es persegueixen són:

  • Permetre la identificació anònima dels usuaris que naveguen a través de la galeta (identifica navegadors i dispositius, no persones) i, per tant, la comptabilització aproximada del nombre de visitants i la seva tendència en el temps.

  • Identificar de manera anònima els continguts més visitats i, per tant, més atractius pels usuaris.

  • Saber si l'usuari que està accedint és nou o repeteix la visita.

És important destacar que, llevat que l'usuari decideixi registrar-se en un servei de Gestió Espais Gastronomics, la galeta mai estarà associada a cap dada de caràcter personal que pugui identificar-lo. Aquestes galetes només s'utilitzaran amb finalitats estadístiques que ajudin a optimitzar l'experiència dels usuaris al lloc web.

Galetes de Publicitat: Aquest tipus de galetes permeten ampliar la informació dels anuncis mostrats a cada usuari anònim en els serveis de Gestió Espais Gastronomics. S'emmagatzemen la durada o freqüència de visualització de les posicions publicitàries, la interacció amb elles i els patrons de navegació i/o comportament de l'usuari ja que ajuden a crear un perfil d'interès publicitari per a l'usuari.

Galetes de Publicitat de Tercers: A més de la publicitat gestionada pels llocs web de Gestió Espais Gastronomics en els seus serveis, els llocs web de Gestió Espais Gastronomics ofereixen als seus anunciants l'opció de servir anuncis a través de tercers ("Ad-Servers"). D'aquesta manera, aquests tercers poden emmagatzemar galetes enviades pels navegadors dels usuaris i accedir a les dades que hi ha emmagatzemades. Les empreses que generen aquestes galetes tenen les seves pròpies polítiques de privacitat. Actualment, els llocs web de Gestió Espais Gastronomics utilitzen la plataforma Doubleclick (Google) per gestionar aquests serveis.

Per obtenir més informació, visita:

http://www.google.es/policies/privacy/ads/#toc-doubleclick http://www.google.es/policies/privacy/ads/

Com Desactivar les Galetes al Teu Navegador

Es poden configurar diferents navegadors per a que notifiquin l'usuari de la recepció de galetes i, si es desitja, impedir-ne la instal·lació a l'equip. L'usuari també pot revisar al seu navegador quines galetes estan instal·lades i quan vençen, i eliminar-les.

Per obtenir més informació sobre la gestió de les galetes en navegadors específics, consulta els següents recursos:

Si desitges deixar de ser rastrejat per Google Analytics, visita: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Per obtenir més informació sobre les galetes, pots trobar informació sobre la publicitat en línia basada en el comportament i la privacitat en línia en l'enllaç següent: http://www.youronlinechoices.com/es/

Protecció de Dades de Google Analytics: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Com utilitza Google Analytics les galetes: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=es#analyticsjs

Actualitzacions i Canvis en la Política de Privacitat/Galetes

Els llocs web de Gestió Espais Gastronomics poden modificar aquesta Política de Galetes en funció d'exigències legislatives, reglamentàries o amb la finalitat d'adaptar aquesta política a les instruccions dictades per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, per això es recomana als usuaris que la visitin periòdicament.

Quan es produeixin canvis significatius en aquesta Política de Galetes, aquests es comunicaran als usuaris bé mitjançant el lloc web o a través de correu electrònic als usuaris registrats.