Qui Som?
Filosofia
Airolo Càtering és una empresa de càtering de gama alta que ofereix els seus serveis a empreses i particulars, amb una acurada selecció de matèries primeres, un servei impecable, una màxima atenció pel detall i un tracte personalitzat pels nostres clients, a fi d’oferir les solucions més adequades a cada esdeveniment.
Origens
Els nostres orígens es remunten a l'any 1992, quan Tito Santacana passa a dirigir el restaurant Airolo, un restaurant de reconegut prestigi en el món de l'alta restauració.

L'any 1996, tot coincidint amb l'arribada al negoci del Xavi Bernaldo i de Xavier Aragonés, es decideix fer un canvi en l'orientació de l'empresa i dedicar tot el nostre esforç al món del càtering de cuina selecta, llavors neix Airolo Càtering.

Des d'aleshores, gràcies a la confiança dipositada pels nostres clients, Airolo és avui en dia un referent dins del sector del càtering de gama alta.
Equip i Instal·lacions
El nostre equip comercial, de producció i de sala es composa de professionals qualificats i il·lusionats que cuidaran de tots els detalls per garantir l’èxit de la celebració, des de l’assessorament gastronòmic personalitzat i l’acompanyament durant tot el procés d’organització fins a l’execució i servei impecable el dia de la celebració.

Airolo disposa de les més modernes instal·lacions de producció i d’una flota de vehicles, totalment equipats amb grups frigorífics, que garanteix la màxima qualitat en el transport dels nostres productes, acomplint amb tots els requeriments legals sanitaris i administratius per a realització de la nostra activitat.
Contacta
935 340 444 airolo@airolo.es
Segueix-nos
Newsletter: